UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

Uporabljamo spletno orodje Google Analytics. Ti piškotki nam pomagajo povečevati učinkovitost spletne strani za naše obiskovalce. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili.

Piškotki nam pomagajo zagotavljati boljšo uporabniško izkušnjo obiskovalcev naših spletnih strani, saj omogočajo, da spremljamo katere strani ste obiskali in koliko časa ste se na njih zadržali. Tako lahko bolje prilagodimo vsebino tako posameznih spletnih strani, kot spletne strani kot celote.

Piškotki ne vsebujejo informacij, ki bi vas lahko identificirali. Ravno tako nam piškoti ne dovoljujejo dostopa do vašega računalnika, ne razkrivajo vaših osebnih podatkov in se ne morejo uporabljati za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik.

Katere podatke zbira Google, na kakšen način jih uporablja, o varnosti podatkov in varovanju vaše zasebnosti si lahko preberete: http://www.google.com/policies/privacy/

Z brskanjem po naših spletnih straneh se strinjate z našimi splošnimi pogoji in nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke v skladu z navedenimi pogoji.

Google Analytics
Spletna stran zagovorniki-okolja.si uporablja Google Analytics, da bi analizirali in bolje razumeli, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran. Orodje uporablja “piškotke”, ki so tekstovne datoteke na vašem računalniku, da zbere standardne internetne informacije uporabe in informacije o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom), je prenesena Googlu. Ti podatki se nato uporabijo za oceno obiskovalcev naše spletne strani in za pripravo statističnih poročil o dejavnosti na spletni strani.

Google Analytics ne zbira ali shranjuje osebnih podatkov (ime ali naslov), tako da vas s pomočjo podatkov, ki jih shranjuje ni možno identificirati.